48ωρη απεργια των δημοσιογραφων για το Ασφαλιστικο

Τον συντονισμό της με την απόφαση της ΠΟΕΣΥ για 48 απεργία σε όλα τα ΜΜΕ για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του κλάδου και την διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων αποφάσισε χθες η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4 απεργούν όσοι δημοσιογράφοι εργάζονται σε έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και σε γραφεία Τύπου, ενώ από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4 απεργούν όσοι δημοσιογράφοι εργάζονται σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
 
Οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ-ΜΠΕ που απασχολούνται αποκλειστικά στον ραδιοφωνικό Σταθμό Πρακτορείο FM 104,9 θα συμμετάσχουν στη δεύτερη από τις 48ωρες κινητοποιήσεις.
 
Ο «ΠτΘ» συμμετέχει στην απεργία, επομένως η έντυπη έκδοσή του δεν θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή και το Σάββατο, 22 και 23 Απριλίου αντίστοιχα, ενώ από την Πέμπτη 21 έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Απριλίου δεν θα υπάρξει ανανέωση και της ηλεκτρονικής έκδοσής του.
 
Αντίστοιχα και το πρόγραμμα του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» δεν θα μεταδοθεί κανονικά κατά την διάρκεια του διημέρου 22 -24 Απριλίου. «ΠτΘ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.