Αποστολη εξετελεσθη για τους «Κομοτηναιους» του Eurobasket!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για τους δύο Κομοτηναίους φίλους της «επίσημης αγαπημένης», τον Πασχάλη Κουτσογιάννη και Αλέξανδρο Χριστοφόρο, που αποφάσισαν να την ακολουθούσουν στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας για να ενισχύσουν από την κερκίδα την προσπάθεια των διεθνών μας στους αγώνες του Eurobasket 2015.

Η ευχή μας στην κατακλείδα, να φέρουν «γούρι» στο εθνικό μας συγκρότημα, μέχρι που γράφονταν ετούτες οι αράδες είχε επιβεβαιωθεί απόλυτα. Με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η Εθνική μας είχε «κλειδώσει» την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της και αναμετριόταν χθες με την Εθνική Ολλανδίας, σε έναν αγώνα που έριχνε την «αυλαία» στην πρώτη φάση του φετινού Eurobasket
 
Δυστυχώς για τους δύο νεαρούς συμπολίτες μας, η αναμέτρηση με την Ολλανδία ήταν η τελευταία που είχαν δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή γιορτή, που συμμετέχει η Εθνική μας. Και τούτο, γιατί σήμερα, με «βαριά καρδιά», θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής από το Ζάγκρεμπ στην Κομοτηνή, αφήνοντας πίσω τους τα έντονα συναισθήματα που βίωσαν τις τελευταίες ημέρες, αλλά κουβαλώντας φυσικά αξέχαστες εμπειρίες από αυτό το ταξίδι τους.

Καλή επιστροφή, λοιπόν, και ας αποδειχθούν λίγες οι χαρές που ένοιωσαν στο πλάι της Εθνικής μας απέναντι σε αυτές, που μας επιφυλάσσει το εθνικό μας συγκρότημα στην εξέλιξη της διοργάνωσης…Θ. Σ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.