Ζουμε σε μια πολη μαγικη!

Και έχουμε μετρικό όλοι

Το δίχως άλλο ζούμε σε μια πόλη μαγική. Ναι, μην σαν ξαφνιάζει ο χαρακτηρισμός. Η πόλη μας είναι όντως μαγική, αφού τίποτα δεν αποκλείεται να συμβεί σε αυτή, και άρα με αυτή την έννοια έχει κάτι το υπερφυσικό.

 Όπως ας πούμε, να φτάσεις στην Αντιγόνου και να κατευθυνθείς προς το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής πεζός και να συναντήσεις κάτι σαν αυτό που αποτυπώνουν οι φωτογραφίες.

Πώς να μην χαρακτηρίσεις μετά μαγική την πόλη μας;

Και για να προλάβουμε τους «πρόθυμος» σε αυτή την υπερφυσική της διάσταση, κάποτε, κάπως συμβάλλαμε όλοι. Μπορεί όχι με την ίδια ένταση, αλλά αναμφισβήτητα έχουμε μερτικό όλοι.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης «τσακώνονταν» για έναν μπλε κάδο και κατά πόσο αυτός περιείχε σύμμεικτά ή ανακυκλώσιμα σκουπίδια. Θα έπρεπε ίσως να τσακώνονται για το πώς θα κάνουν τους πολίτες να αγαπήσουν την πόλη που ζούνε, αλλά αυτό είναι κάτι που απαιτεί συναίνεση, κάτι εξόχως αντιεμπορικό για το πολιτικό χρηματιστήριο.

Για να είμαστε δίκαιοι θα μπορούσε το συγκεκριμένο αποσυναρμολογημέμο παιδικό κρεβάτι (γιατί περί αυτού πρόκειται) να είχε αφεθεί από τη μεριά του δρόμου, εντείνοντας έτι περαιτέρω τη «μαγικότητα» του τοπίου…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.