Υψωνεται το κτιριο της Σχολης Κλασικων και Ανθρωπιστικων Σπουδων

Απαρατήρητα

Σε πολύ καλό σημείο φαίνεται πως βρίσκονται οι εργασίες στο νέο κτίριο της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών σπουδών που κατασκευάζεται στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, και ο «σκελετός» του οποίου πλέον έχει οριοθετηθεί, με τις εργασίες στο χώρο να συνεχίζονται.

Η κατασκευή του κτιρίου ξεκίνησε το 2019, και παρόλο που υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού, φαίνεται να έχει βρει το δρόμο του, με σημαντικό μέρος του να ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.

Παρά την πρόοδο βέβαια, δύσκολα θα «μπουν» οι σχολές το 2022 στο κτίριο, μιας και ακόμα απομένουν πολλά να γίνουν μέχρι αυτό να παραδοθεί οριστικά. Το κτίριο ρεαλιστικά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2023, με το πανεπιστήμιο να προχωρά παράλληλα και τους διαγωνισμούς για τον εξοπλισμό, που είναι ξεχωριστή προμήθεια από το κτιριακό έργο, ώστε μαζί με την κατασκευή, να ολοκληρωθεί και η διαρρύθμιση του κτιρίου, και να παραδοθεί απευθείας στη σχολή.

Σύντομα λοιπόν (σχετικά με τους κλασικούς ρυθμούς δημιουργίας δομών) ελπίζουμε η Σχολή να αποκτήσει το κτίριο που της αξίζει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.