Υπερ Μητσοτακη για προεδρο της ΝΔ η Κατερινα Ιωαννιδου

«Σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει κανείς, οι εσωκομματικές διαδικασίες των μεγάλων παρατάξεων μας αφορούν όλους»

«Μπορεί να κοιτάω αριστερά …αλλά αυτή τη φορά θα ψηφίσω φιλελεύθερη κεντροδεξιά!» ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε χθες το μεσημέρι στα social media της η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ιωαννίδου, δηλώνοντας την στήριξή της στο πρόσωπο του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ  κ.Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Η ανάρτηση της κ.Ιωαννίδου προκάλεσε αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της «ακόλουθους» δεδομένου ότι η ίδια προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, με αποτέλεσμα η ίδια να επανέλθει εξηγώντας σε δεύτερη ανάρτησή της τους λόγους για τους οποίους δήλωσε την υποστήριξή της στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη εν όψει και των εσωκομματικών εκλογών της 20ης του Δεκέμβρη. 

Όπως εξήγησε λοιπόν η ίδια

«Πάγια θέση μου είναι ότι τουλάχιστον εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να παίρνουμε ξεκάθαρη και αιτιολογημένη θέση.

Θεωρώ λοιπόν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ένας γνήσιος εκφραστής της ελεύθερης οικονομίας και της συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα. Τολμά και μιλά για μικρότερο δημόσιο τομέα, γνωρίζοντας ότι δε χαϊδεύει αυτιά και ότι οι αποφάσεις που θα έχει αργότερα να πάρει θα θίξουν ανθρώπους που τόσα χρόνια ζουν ως παρασιτικοί οργανισμοί σε ένα τεράστιο κράτος, το οποίο το πληρώνουν οι λίγοι μέσω τεράστιας φορολογίας, και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Οι μικροεπαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, που εργάζονται περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους κατά μέσο όρο, καλούνται να πληρώνουν υπέρογκους φόρους, και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα, καθώς αυτά τα χρήματα δεν πάνε στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των ασθενέστερων, δεν πάνε στην παιδεία, δεν πάνε στον πολιτισμό, αλλά κατευθύνονται στις τσέπες όλων αυτών που ζουν από το Δημόσιο (με ποικίλους τρόπους).
 
Είναι ένα πολιτικός με εμπειρία, Ευρωπαϊστής, μετριοπαθής, που μπορεί να σταθεί και να συζητήσει με την ίδια άνεση και διαλλακτικότητα τόσο με έναν καθημερινό άνθρωπο του μόχθου, όσο και με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, και έχει μία καθαρή και ψύχραιμη ματιά. Παρακολουθώντας τον, μέσα από δηλώσεις, συνεντεύξεις και facebook, διαπιστώνω ότι έκανε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα, χωρίς κραυγές, κορώνες και άσκοπες κατηγορίες εναντίον των συνυποψηφίων του, αλλά με προτάσεις και απόψεις, δείχνοντας έτσι το πολιτικό του ήθος.

Σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει κανείς, οι εσωκομματικές διαδικασίες των μεγάλων παρατάξεων μας αφορούν όλους. Την Κυριακή πιθανώς να ψηφίζεται ο μελλοντικός Πρωθυπουργός της χώρας και αυτό πρέπει να μας αφορά.  Άλλωστε, το δε βαριέσαι, το ας ψηφίσω αυτόν που θα βολέψει το παιδάκι μου στο δημόσιο μας έφτασε ως εδώ …». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.