Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του υποψήφιου στο δήμο Ιάσμου Αϊχάν Σελίμ

Υπάρχουν ορισμένα θέματα στην όποια προεκλογική αντιπαράθεση, που οι υποψήφιοι αποφεύγουν να πάρουν θέση, από φόβο μήπως και δυσαρεστήσουν κάποια μερίδα από τους νομιζόμενους ψηφοφόρους. Αν μιλάμε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ένα από αυτά τα θέματα είναι και το θέμα των αδέσποτων, που καίτοι για την καθημερινότητα των πολιτών αναδεικνύεται ως μείζον, λόγω του παραπάνω φόβου οι υποψήφιοι αποφεύγουν να τοποθετηθούν ξεκάθαρα.

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπως του κ.  Αϊχάν Σελίμ, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Ιάσμου στις ερχόμενες εκλογές, ο οποίος δεσμεύτηκε πως ένα από τα ζητήματα που θα αγωνιστεί αν εκλεγεί είναι και τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων.

«Γνωρίζουμε πως, ο Δήμος Ιάσμου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα τελευταία 3,5 χρόνια. Ένα από τα προβλήματα αυτά είναι και το πρόβλημα της Πολιτικής προστασίας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων! Όλα τα ζώα γεννιούνται με ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει να σέβεται τη ζωή κάθε ζώου. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις για το καλό των ζώων. Κάθε ζώο δικαιούται φροντίδας, προσοχής και προστασίας από τον άνθρωπο. Ανακοινώνω λοιπόν και επίσημα ως Επερχόμενος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ένα από τα ζητήματα που θα αγωνιστώ στον Δήμο μου θα είναι τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων» έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο κ. Αϊχάν Σελίμ.

Από όσο μπορούμε να θυμηθούμε, τόσο ξεκάθαρη τοποθέτηση δεν νομίζουμε να έχει υπάρξει ξανά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.