Ξυλαγανιωτικο αρωμα στο ντερμπι της Αγγλιας μεταξυ Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και Λιβερπουλ

Απαρατήρητα

Ένα δημοσίευμα του Sky Sports, στο οποίο καταγράφηκε η δουλειά των φροντιστών του αγωνιστικού χώρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να είναι αυτός έτοιμος να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μάντσεστερ αλλά και της Λίβερπουλ έγινε προϊόν σχολιασμού από την σελίδα «Ξυλαγανή παλιά και νέα».

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» άρχισαν να ποτίζουν το χορτάρι με σπρέι σκόρδου! Όχι, δεν πρόκειται για προλήψεις ή προσπάθεια να αναπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ από τη μυρωδιά παρά μόνο για το γεγονός πως το σπρέι σκόρδου,  σύμφωνα με τους ειδικούς βοηθάει ιδιαίτερα στη συντήρηση του χορταριού. Ειδικότερα, το σκόρδο ενισχύει την εξάλειψη των παράσιτων, ενώ παράλληλα προσδίδει καθαρότητα και γυαλάδα στο χορτάρι.

Σίγουρα οι άνθρωποι της Ξυλαγανής που φημίζονται για το σκόρδο θα νιώθουν δικαιωμένοι από αυτήν την εξέλιξη, καθώς γνωρίζαμε για αρκετές ευεργετικές ικανότητες του σκόρδου αλλά δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μας στην φροντίδα του γκαζόν. Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, λέτε αυτό να είναι το μυστικό των ανθρώπων του Ορφέα Ξυλαγανής  που έχουν ένα από τα πιο προσεγμένα γκαζόν στο γήπεδο τους; Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.