Ξωτικα αφηγουνται τις ιστοριες αδεσποτων ζωων για καλο σκοπο

Η συμπολίτισσά μας Μαρία Ευθυμίου δημιουργεί και φέτος με στόχο την σίτιση αδέσποτων ζώων

Σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία για τους τετράποδους συμπολίτες μας προχώρησε για ακόμα μια φορά η Μαρία Ευθυμίου, αυτή τη φορά στο «πνεύμα» των Χριστουγέννων.

Η κ. Ευθυμίου και στο παρελθόν έχει διαθέσει χειροποίητες δημιουργίες της με στόχο την ενίσχυση ανθρώπων και συλλογικοτήτων που εργάζονται για το καλό των αδέσποτων πλασμάτων της περιοχής μας και όχι μόνο, και η φετινή της δράση ανταποκρίνεται ακριβώς στο πλαίσιο αυτό.

Συγκεκριμένα δημιούργησε μία ομάδα χειροποίητων ξωτικών, τα οποία μάλιστα «αφηγούνται» ιστορίες αδέσποτων ζώων όπως τις έχει καταγράψει μοναδικά στα βιβλία της η συγγραφέας και δημιουργός της εθελοντικής ομάδας Ζω.Ε.Σ Κατερίνα Παπαποστόλου.

Τα ξωτικά διατίθενται στο Pet Shop Μουχτάρη (Φιλίππου 13, Κομοτηνή), όπου με κάθε αγορά 10 ευρώ παίρνετε δώρο ένα ξωτικό που αφηγείται την ιστορία του. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν όπως επισημαίνει και η ίδια σε ανάρτησή της για την σίτιση ζώων που βρίσκονται σε καταφύγιο.

Πέραν όμως των ξωτικών η ίδια δημιούργησε και ημερολόγια για το 2022 αλλά και παπιγιόν σε διάφορα μεγέθη, τα πρώτα αφιερωμένα ως προς την θεματολογία τους στα ζώα, που διατίθενται επίσης στο ίδιο κατάστημα έναντι 5 ευρώ που επίσης θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.