Ξερεις απο ποδηλατοδρομο;

Απαρατήρητα

Σε προβολή ενημερωτικού σποτ για την ορθή χρήση του ποδηλατοδρόμου θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι της Κομοτηνής για την ορθή του χρήση και τι πρέπει να προσέχουν.
 
Και παρόλο που κάποιοι μπορεί να πουν ότι η ενημέρωση για την χρήση του ποδηλατόδρομου είναι άχρηστη, η δική μας, πικρή εμπειρία, δείχνει πως όχι μόνον είναι απαραίτητη, αλλά και πρέπει να είναι συνεχής.
 
Γιατί πέρα από την πιο προφανή χρήση που δημιουργεί προβλήματα, αυτή της χρησιμοποίησης του ποδηλατοδρόμου ως θέσης στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων, υπάρχουν πολλές μικρές και μεγάλες παραφωνίες, από όλους τους χρήστες, ποδηλάτες και πεζούς, οι οποίες κάνουν την ζωή όλων πιο δύσκολη.
 
Καλό είναι λοιπόν να γίνεται ενημέρωση για τον ποδηλατόδρομο, όποια μορφή και αν παίρνει αυτή, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς, έχοντας ξεπεράσει πέντε χρόνια λειτουργίας, φαίνεται ότι ακόμα χρειάζεται.
 
Επίσης καλό βέβαια θα ήταν να συνεχίσουν και άλλες δράσεις οι οποίες ήταν θετικές, όπως η εκπαίδευση των παιδιών με ποδήλατα, που έχει γίνει κατά καιρούς, οι οποίες τουλάχιστον δίνουν μια ευκαιρία στις επόμενες γενιές να σπάσουν τις κακές συνήθειες που οι προηγούμενες δεν μπορούν ή είναι απρόθυμες, να σπάσουν. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.