Ξερεις απο GPS;

Απαρατήρητα

Μακροσκελής και αναλυτική η απάντηση του δημάρχου στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Κομοτηνής για την τουριστική ανάπτυξη. Ένα σημείο της μας κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.
 
Εκείνο που αναφέρεται στις πινακίδες. Και αν για την αρμοδιότητα τοποθέτησης πινακίδων είναι όντως έτσι τα πράγματα, η επόμενη αναφορά περισσότερο ως δικαιολογία ακούγεται στα αφτιά μας και λιγότερο ως ένα στιβαρό επιχείρημα. Αναφερόμαστε σε εκείνη την αποστροφή του δημάρχου που λέει πως «βρισκόμαστε στην εποχή της κυριαρχίας της τεχνολογίας! Πλέον, δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει κινητό τηλέφωνο και GPS στο κινητό του και που θα προσδοκά να προσανατολιστεί σ’ έναν τόπο από τις πινακίδες που θα βρει στον δρόμο!»
 
Μπορούμε να σκεφτούμε πολλές περιπτώσεις στις οποίες η τεχνολογία έχει υποσκελίσει την φυσική ύπαρξη πολλών πραγμάτων, αλλά ο δήμος δεν έδειξε την ίδια θέρμη μετάβασης. Εξάλλου θα μπορούσε ο Δήμος να αγκαλιάσει τις ψηφιακές πινακίδες, συνδυάζοντας τα καλά και των δύο κόσμων, και έτσι όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.