Ξεκινησε η προπωληση για την συναυλια των Θαναση Παπακωνσταντινου και Σωκρατη Μαλαμα στην Αλεξανδρουπολη

Έρχονται στις 2 Ιουνίου «Με στόμα που γελά»

Ο νέος δίσκος τους με τίτλο «Με στόμα που γελά» που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, αποτέλεσε την αφορμή για την κοινή τους συναυλιακή πορεία το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα, δύο εκ των πιο αγαπημένων ελλήνων καλλιτεχνών και δημιουργών οι οποίοι όπως είχαμε γράψει σε προγενέστερο άρθρο μας θα βρεθούν στην γειτονική Αλεξανδρούπολη το Σάββατο, 2 Ιουνίου και συγκεκριμένα στο Θέατρο Αλτιναλμάζη.

Η προσμονή μας για την εμφάνιση των δύο αγαπημένων είναι μεγάλη, καθώς απομένει ένας μήνας και κάτι για να τους δούμε επί σκηνής, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε μπορούμε από τώρα να «κλείσουμε θέση».
 
Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του φετινού καλοκαιριού ξεκίνησε και όσοι το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους έναντι 13 ευρώ, από τα  viva.gr, Seven spot και 24ώρες ( Αμφιπόλεως 2 & Λεωφόρος Δημοκρατίας, Αλεξανδρούπολη τηλ 2551112303).
 
Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων η προπώληση θα συνεχιστεί στα 15 ευρώ, ενώ η είσοδος στο ταμείο θα είναι στα 15 ευρώ.
 
Προλάβετε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.