Ξεκινησε η αναπλαση της πλατειας στο Λιμανι Φαναριου

Στόχος να να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες του οικισμού.

Ξεκίνησε την Τρίτη η ανάπλαση της πλατείας στο λιμάνι Φαναρίου, η οποία έχει σαν στόχο να αλλάξει τη μορφή της, να την κάνει πιο προσβάσιμη, αλλά και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες του οικισμού.

Φανταζόμαστε βέβαια πως ο χρόνος της έναρξης των εργασιών, εντός της προεκλογικής περιόδου, θα προκαλέσει εύλογα κάποιες αντιδράσεις, μιας και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προσπάθεια επίδειξης έργου, αν και κάποιος θα μπορούσε να πει, αντίθετα, πως και πολύ άργησε.

Η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα, μιας και η σύμβαση υπογράφηκε εντός του καλοκαιριού, αλλά οι εργασίες, όπως είναι λογικό, δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν μέχρι την λήξη της τουριστικής περιόδου, που για το Φανάρι, είναι λίγο πολύ τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Φυσικά σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι στο να ξεκινάμε έργα, παρά να τα ολοκληρώνουμε, ενώ ακόμα και όταν αυτά τελειώνουν, μετά εμφανίζονται καινούριες ανάγκες.

Αυτό που μπορούμε να ελπίζουμε, πέρα από κομματικές, παραταξιακές και άλλες προσεγγίσεις, είναι να τελειώσει το έργο το γρηγορότερο δυνατό, με τα λιγότερα προβλήματα, ώστε να μπορέσουμε, παρατάξεις και πολίτες, να το κρίνουμε, και να δούμε τι πρέπει να γίνει από εκεί και πέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.