Ξεκινησαν οι εργασιες προετοιμασιας του Αλσους της Αγιας Παρασκευης

Με τα  «Χελιδονίσματα» υποδέχτηκαν οι Κομοτηναίοι την άνοιξη στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδα παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες, κάθε άλλο παρά άνοιξη θύμιζαν. Την Κυριακή ωστόσο το σκηνικό του καιρού άλλαξε με αποκορύφωμα τη Δευτέρα η οποία αποτέλεσε ίσως την πρώτη ευκαιρία για όλους μας να συνειδητοποιήσουμε τον ερχομό της.
 
Τον ερχομό της άνοιξης όμως τον συνειδητοποιήσαμε συναντώντας στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής και τα συνεργεία του Δήμου, τα οποία – θέλουμε να πιστεύουμε πως – ξεκίνησαν τις εργασίες προετοιμασίας του πάρκου για τη φετινή θερινή περίοδο. Άλλωστε η καλοκαιρία της Κυριακής έφερε και τους πρώτους επισκέπτες στην παιδική χαρά του πάρκου, καθώς δεν ήταν λίγοι οι γονείς που άδραξαν την ευκαιρία να παίξουν με τα παιδιά τους και να χαρούν ταυτόχρονα, το όποιο, λιγοστό για πάρκο σίγουρα, πράσινο έχει απομείνει.
 
Ανυπομονώντας για την εικόνα ενός όμορφου, περιποιημένου και καθαρού πάρκου, να ευχηθούμε καλή δύναμη στα συνεργεία του Δήμου, καθότι η «βαρυχειμωνιά» και τα επακόλουθα αυτής άφησαν το κεντρικό πάρκο της πόλης μας με πολλαπλές πληγές. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.