Ξεκατινιασματα

Τι υπηρεσία προσφέρουν τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις;

Θα θέλαμε κι εμείς να υπάρχει κάποια άλλη λέξη που να μπορεί να περιγράψει με καταλληλότερο τρόπο τα διαμειβόμενα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, όμως φοβούμαστε πως δεν υπάρχει. Μια περιήγηση και μόνο να κάνει κανείς στις ευκόλως προσβάσιμες δημόσιες αναρτήσεις και τα σχόλια μελών και στελεχών του κόμματος στην περιοχή μας, μάλλον θα συμφωνήσει με τον χαρακτηρισμό. Εντάξει, αυταπάτες δεν έχουμε, γνωρίζουμε πως σε όλα τα κόμματα και τις τοπικές τους οργανώσεις υπάρχουν προστριβές και έριδες, που όμως συνήθως επιλύονται εσωτερικά, και σπάνια δημοσία. Ακόμα και τότε όμως, συνήθως τα κόμματα έχουν εκείνους τους μηχανισμούς ώστε να επιλαμβάνεται και να ελέγχει τέτοιου είδους υποθέσεις.

Άλλωστε και στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τέτοιες «εκρήξεις», στις επισκέψεις τους στελέχη του κόμματος προσπαθούν να λειτουργήσουν ειρηνευτικά, φαίνεται όμως πως οι όποιες εκεχειρίες είναι μόνο προσωρινές, μέχρι την επόμενη αψιμαχία.

Τι υπηρεσία λοιπόν προσφέρουν τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις;

Για τους ψηφοφόρους της τοπικής κοινωνίας μεγάλη.  Σχηματίζουν εικόνα ποιοι είναι αυτοί που ζητάν την ψήφο τους.

Για τους ίδιους που τοποθετούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο δημόσια, δεν γνωρίζουμε. Ρωτήστε τους την επόμενη φορά που θα ζητήσουν την ψήφο σας ή που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι κόπτονται για το «καλό της κοινωνίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.