Ξανανοιγει ο χωρος του παλιου δημοτικου Προσκυνητων

Ο «πνεύμονας» άθλησης και ψυχαγωγίας του οικισμού έτοιμος να υποδεχθεί ξανά τους κατοίκους

Σε ένα χώρο άθλησης, διασκέδασης και χαλάρωσης μετέτρεψαν το χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου οι κάτοικοι των Προσκυνητών.

Η προσπάθεια υπήρξε πολυετής, ξεκινώντας από το 2017, με το αποτέλεσμα, όπως μαρτυρά το σχετικό φωτογραφικό υλικό, να επιβραβεύει την επιμονή και τον κόπο όσων συνέβαλαν στην μετατροπή του χώρου.

Η πανδημία ανάγκασε τους κατοίκους να ξανακλειδώσουν τον χώρο, με γνώμονα την ασφάλεια όλων.  Όμως με την παύση των περιοριστικών μέτρων και τις θερμοκρασίες να πέφτουν όλο και περισσότερο, επέστη καιρός να ξανανοίξει. 

Έτσι όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πάνος Παρασκελίδης, «το σχολείο θα ανοίγει κάθε απόγευμα στις 5 (από και παρουσία της Χρύσας Τερζάκη, εκτός απροόπτων) για άθληση και ψυχαγωγία: στις μπασκέτες (εξωτερική και εσωτερική) στην αίθουσα του πινκ πονκ στο γυμναστήριο και στην αίθουσα του νηπιαγωγείου για όσους θέλουν να φέρουν μικρά παιδιά».

Ο ίδιος σημείωσε πως «μετά από δύο χρόνια απαγορεύσεων λόγω πανδημίας ο καθένας γνωρίζει και είναι υπεύθυνος για την ατομική του προστασία» ευχόμενος «να μην έχουμε νέους περιορισμούς ώστε να χαιρόμαστε τις δημόσιες εγκαταστάσεις με υπευθυνότητα και ασφάλεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.