Βρηκαν ποντικο… στις μελισσες

Απαρατήρητα

Ακόμα ένας κλέφτης Μελισσών αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Ροδόπη, σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του μελισσοκομικού Συλλόγου Ροδόπης «το Κεντρί» κ. Νίκου Καρακωστίδη στα μέσα κοινωνικής διοίκησης.
 
Όπως αναφέρει, πρόκειται για κλέφτη Μελισσών που δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μέσης και Πόρπης, συνάδερφό τους μελισσοκόμο που όμως δεν ήταν μέλος του Συλλόγου.
 
Όπως αναφέρει, ο μελισσοκόμος αυτός με μαεστρία τον τελευταίο καιρό, έκλεβε 1 ή 2 μελίσσια από τον καθένα, ώστε να μην γίνονται αντιληπτά από τον ιδιοκτήτη τους.
 
Στην συνέχεια τα τοποθετούσε πέριξ σκουπιδότοπου , και όταν δεν αναζητούνταν τα μετέφερε αλλού. Όμως σύμφωνα με τον κ. Καρακωστίδη, αποκαλύφθηκε από συνάδελφο και μέλος τους, παραδέχθηκε τις πράξεις του ( συνολικά περί τις 60 κλεμμένες κυψέλες) και αποδόθηκαν όλες στους ιδιοκτήτες.
 
Ο κ. Καρακωστίδης τονίζει πως ο Μελισσοκομικός Σύλλογος θα έχει τα μέλη του συνεχώς σε εγρήγορση και θα «ξεμπροστιάζει» κάθε έναν που αποφασίζει να κλέψει την μελισσοκομική περιουσία των συναδέλφων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.