Βρηκαν ακρη οσοι προσηλθαν στη Συναυλια Φραγκουλη-Περρη

Όλες τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, πολλοί ήταν αυτοί που διαμαρτύρονταν έντονα, ιδιαίτερα διαδικτυακά, για το θέμα των εισιτηρίων για την Συναυλία Φραγκούλη – Περρή, και την άμεση εξάντλησή τους.

Σε συνεντεύξεις της μετά από την ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα (και έκλεισε σχεδόν αμέσως) για τα εισιτήρια, η υπεύθυνη για την λειτουργία του Μεγάρου κ. Ζωή Κοσμίδου σημείωσε, μεταξύ άλλων, που όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν αν έρθουν στο Μέγαρο, εκείνη την ημέρα, μιας και πρόθεση της Περιφέρειας ήταν αν δοθούν οι θέσεις όσων δεν προσέλθουν μέχρι μια καθορισμένη ώρα.

Πράγματι αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν έξω από το χώρο το βράδυ της Συναυλίας, και περίμεναν υπομονετικά για να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Και όντως, είτε διαθέτοντας τις λίγες κενές θέσεις που είχαν απομείνει, είτε επιστρατεύοντας επιπλέον καρέκλες και άλλες μεθόδους, κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση και όσοι προσήλθαν χωρίς εισιτήριο, όπως την παρακολούθησαν, δείχνοντας πως η επιμονή τους ανταμείφθηκε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.