Βραβευτηκε για την προσφορα του στην φιλοζωια ο Αντωνης Λιαπης

Απαρατήρητα

Ο Αντώνης Λιάπης, ένας άνθρωπος με μεγάλες ανησυχίες σε πολύπλευρο επίπεδο, βραβεύτηκε από τους Ροταριανούς ομίλους με Χρυσό Μετάλλιο για την προσφορά του στα αδέσποτα σκυλιά.
 
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την μεταναστευτική πολιτική κ. Αβραμόπουλο., απονεμήθηκαν βραβεία  «Έργων Ευποιίας 2019» με τα οποία τιμήθηκαν οργανώσεις και άτομα με ξεχωριστή εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο .
 
Ο κ. Λιάπης μιλώντας στο κοινό αφιέρωσε το βραβείο στα αδέσποτα σκυλιά όλης της Ελλάδας, τα οποία δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης ενάντια στην πείνα, την δίψα, τις αρρώστιες και τη βάναυση συμπεριφορά των ανθρώπων.
 
Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Λιάπης ελπίζει πως μια τέτοια βράβευση θα συμβάλλει έστω στο ελάχιστο στη δημοσιοποίηση του προβλήματος και θα αποτελέσει ενδεχομένως παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους συνανθρώπους, αφιερώνοντας το μετάλλιο στη σύζυγό του Μαρίνα, η οποία αγόγγυστα τον ακολουθεί στον δύσκολο, αλλά υπέροχο δρόμο του εθελοντισμού και της προσφοράς. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.