Βουλευτικες τσικνοβολτες

Η Τσικνοπέμπτη προσφέρεται για πολλά πράγματα: να βγεις έξω, να γιορτάσεις, να συναντήσεις φίλους, να γυρίσεις την πόλη.
 
Όμως αν είσαι επίδοξος αντιπρόσωπος της περιοχής στην Βουλή, τότε η Τσικνοπέμπτη, όπως και όλες οι γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με τους ψηφοφόρους σου και να ακούσεις τα παράπονα, τις ανησυχίες τους, τα προβλήματα τους, να τους μιλήσεις και να σου μιλήσουν, σαν απλό άνθρωπο, σαν φίλο και αδερφό.
 
Έτσι λοιπόν οι επίδοξοι βουλευτές μας πήραν τον δρόμο τον μακρύ, και επισκέφτηκαν τις ψησταριές της περιοχής, δείχνοντας έτσι και την απλότητά τους.
 
Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πόσο γρήγορα θα σου πέσουν οι εκλογές στο κεφάλι, οπότε πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος και έτοιμος δια παν ενδεχόμενο, και να σε θυμούνται οι συμπολίτες σου.
 
Τουλάχιστον με την Σαρακοστή να έρχεται γοργά, γλιτώσαμε το θέαμα του Ιανουαρίου του 2015, όταν όλοι οι βουλευτές είχαν ξεχυθεί σε πίτες και χορούς ανά την επικράτεια της Ροδόπης, και πολλές φορές δεν μπορούσαν να τους χωρέσουν.
 
Αλλά δεν πειράζει, ακόμα και με τη Σαρακοστή, κάτι θα γίνει. Άλλωστε ο Έλληνας πολιτικός δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να προσεγγίσει τον ψηφοφόρο, ακόμα και πάνω από τη Φασολάδα της Καθαράς Δευτέρας.K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.