Βοηθο ταχυδρομο του Αη Βασιλη απεκτησε η Αλεξανδρουπολη

Ο Πι και Φι, γυρνά τους οικισμούς και συγκεντρώνει τα γράμματα των μικρότερων πολιτών

Μας αρέσουν πάντα οι ωραίες ιδέες και πρωτοβουλίες και επικροτούμε πάντα το ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως καλά παραδείγματα προς μίμηση και για την δική μας κοινωνία.

Μία εξ αυτών είναι η πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με τον βοηθό ταχυδρόμο του Αη Βασίλη, που από χθες, Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, βγήκε στους δρόμους των οικισμών του Δήμου ώστε να παραλάβει τα γράμματα των μικρότερων συμπολιτών προς τον αγαπημένο του άγιο.

Μικρά και «μεγαλύτερα» παιδιά υποδέχτηκαν με πλατιά χαμόγελα τον βοηθό ταχυδρόμο του Άη Βασίλη, φορώντας τις γιορτινές τους μάσκες και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, έως ότου αν φτάσει η σειρά τους για να ρίξουν στον σάκο του ταχυδρόμου το γράμμα τους, συνοδευόμενο από αμέτρητες ευχές για τη νέα χρόνια.

Τον κ. Πι και Φι, όπως ονομάζεται ο βοηθός του Αη Βασίλη συνόδευε η αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελένη Ιντζεπελίδου, ενώ τα δρομολόγια θα συνεχιστούν έως και τις 22 Δεκεμβρίου στους οικισμούς του Δήμου, μέχρι το σύνολο των γραμμάτων προς τον Αη Βασίλη να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν στο ταχυδρομείο ώστε να φτάσουν στον τελικό τους παραλήπτη.
Μία πρωτοβουλία που μας έφερε το χαμόγελο στο στόμα όπως αντίστοιχα και στους μικρότερους συμπολίτες που μπήκαν στην διαδικασία να τα γράψουν.

Εύγε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.