Trel@cademy: Τα «Υπεροχα παιδια της Κομοτηνης» εκλεψαν την παρασταση στην Ορεστιαδα

Απαρατήρητα

Την ίδια στιγμή που στην Κομοτηνή η κεντρική πλατεία της πόλης είχε μετατραπεί στον απόλυτο αποκριάτικο προορισμό με πολύ κέφι και τραγούδια, οι Trel@cademy εκπροσωπούσαν την πόλη μας στον «Τσικνομπουρμπούλη» και στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ορεστιάδας.

Ο δραστήριος σύλλογος της πόλης μας δήλωσε το παρών σε μία μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, την οποία παρουσίασε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και να ολοκληρώνονται τις πρώτες πρωινές ώρες.


Μάλιστα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης φωτογραφήθηκε με τα μέλη των Trelacademy και μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε την αντιπροσωπεία ως  «Υπέροχα παιδιά της Κομοτηνής» ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία από την Ορεστιάδα θα βρεθεί στην αποψινή καρναβαλική παρέλαση, δημιουργώντας μία σχέση φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πόλεις, έστω και σε αποκριάτικο επίπεδο με την ευχή να γίνει ακόμα μεγαλύτερη στο μέλλον και να εμπλουτιστεί και σε άλλους τομείς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.