Τρεις μνηστηρες (ηδη) για τη θεση του Πρυτανη του ΔΠΘ;

Απαρατήρητα

Τρεις φέρεται να είναι ήδη οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του Πρύτανη του ΔΠΘ, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Μαΐου, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της προθεσμίας, να είναι περισσότεροι ή και λιγότεροι, ανάλογα και με το πώς θα πέσουν τα «κουκιά».
 
Με δεδομένο όμως ότι οι μέρες τελειώνουν, τα ονόματα που εμπλέκονται δίνουν και παίρνουν, με ενδιαφέρον να φέρεται να έχουν δείξει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Θράκη» της Ξάνθης, τρείς υποψήφιοι.
 
Έτσι σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 2 καθηγητές του τμήματος Ιατρικής, οι κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και κ. Γεώργιος Κολιός αλλά και ο Καθηγητής του τομέα Λογισμικού και Ανάπτυξης Εφαρμογών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Βασίλης Τσαουσίδης.
 
Παράλληλα υπάρχουν και άλλα ονόματα που κυκλοφορούν στον «αιθέρα», παρόλο που μπορεί να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να καταθέσουν υποψηφιότητες.
 
Ο τελικός αριθμός θα μας δείξει όχι μόνο πως προσεγγίζει η πανεπιστημιακή κοινότητα τις εκλογές αυτές, αλλά και αν θα έχουμε δεύτερη εκλογική διαδικασία, μιας και αν ένας υποψήφιος δεν καταφέρει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία ή σε περίπτωση ισοψηφίας, η εκλογική διαδικασία επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μεταξύ των υποψηφίων που καταλαμβάνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση ή μεταξύ των ισοψηφούντων στην πρώτη θέση, κάτι που θα είναι πιθανότερο όσο περισσότεροι είναι οι υποψήφιοι. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.