Τους προστατες της Τρεις Παιδες εν Καμινω τιμησε η Πυροσβεστικη

Με Εσπερινό στο παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων στην έδρα της στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Τους προστάτες της Τρεις Παίδες εν Καμίνω, τιμώντας παράλληλα τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που καθημερινά αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους και μάχονται με αυταπάρνηση για τη διαφύλαξη της ζωής, της περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας, τίμησε η Πυροσβεστική υπηρεσία και στην Κομοτηνή.

Την παραμονή, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα Εσπερινός στο παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, παρουσία του Διοικητού Αρχιπυράρχου Κωνσταντίνου Κούκουρα.

Την ημέρα της εορτής, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Κατά την διάρκειά της αναγνώστηκε η Ημερήσια διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων πως για τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, η 17η Δεκεμβρίου αποτελεί σύμβολο της εκούσιας, συνεχούς και αγόγγυστης δέσμευσής μας απέναντι στον Έλληνα πολίτη και στην κοινωνία.

Εκφράζει δε την ευαρέσκεια και τα συγχαρητήριά του για το ζήλο και την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν καθημερινά, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.