Τουριστικες ανακολουθιες

Απαρατήρητα

Οφείλουμε να επισημάνουμε πως οι απαντήσεις που έδωσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης στο περιφερειακό συμβούλιο για το θέμα της μη συμμετοχής στην έκθεση ΒΟΟΤ δεν ήταν ιδιαιτέρως πιστικές και βέβαια καταδεικνύουν μια κάποια «ελαφρότητα» διαχείρισης.
 
Αφενός η δικαιολογία πως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι η έκθεση ήταν 8ήμερης διάρκειας, από τη στιγμή μάλιστα που το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της περιφέρειας εισηγήθηκε ο ίδιος, δείχνει πως είτε η εισήγηση δεν ήταν εμπεριστατωμένη και εντελής είτε πως συντάχθηκε από κάποιον και υιοθετήθηκε άκριτα από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη.
 
Αφετέρου η δικαιολογία πως τα εκτός έδρας για τους υπαλλήλους που έχουν οριστεί από το συμβούλιο να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκθέσεις, δεν είχαν εγκριθεί ακόμα μέχρι την ημερομηνία έναρξης της έκθεσης δείχνει έλλειψη συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών, αφού το εν λόγω πρόγραμμα τουριστικής προβολής της περιφέρειας συζητήθηκε και εγκρίθηκε από το περιφερειακού συμβουλίου στα τέλη Νοεμβρίου 2018.
 
Πρόκειται μάλλον περισσότερο για «ανακολουθίες» μέσου και σκοπού. Αφού μπορεί να λέμε ότι η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιφέρειάς μας είναι η πρώτιστη στόχευση, αλλά εν τις πράγμασι φαίνεται πως δεν είμαστε απολύτως «ταγμένοι» στην εξυπηρέτηση αυτής της στόχευσης. Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.