Τομεαρχης της ΝΔ για τη Θρακη ο Νικος Δενδιας

Τομεάρχης για την εκλογική προετοιμασία της ΝΔ στη Θράκη ορίστηκε από το κόμμα ο βουλευτής Β’ Αθηνών, και εκ Κέρκυρας ορμώμενος, κ. Νίκος Δένδιας.
 
Η επιλογή του κ. Δένδια, που γίνεται με στόχο, σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές, την εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου αλλά και τον εντοπισμό στελεχών από κάθε περιφέρεια, ξενίζει κάπως, μιας και στην περιοχή μας ο κ. Δένδιας έχει συνδεθεί, με το κλείσιμο των σχολών αστυνομίας και την μετατροπή τους σε κέντρα μεταναστών, με το κέντρο την Κομοτηνής να έχει μετανάστες για αρκετά χρόνια ενώ η σχολή της Ξάνθης παραμένει προαναχωρησιακό κέντρο που έχει μετανάστες.
 
Και μπορεί η μεταναστευτική πολιτική της τωρινής κυβέρνησης να έχει θολώσει λίγο την εικόνα της προηγούμενης, όμως και πάλι, υπάρχουν πολλοί βουλευτές της ΝΔ που δεν έχουν τέτοια σχέση με την περιοχή μας, που δεν νομίζουμε ότι θα υστερήσουν και τόσο από τον κ. Δένδια…
 
Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του κ. Δένδια με την Ευρωπαία επίτροπο κ. Σεσίλια Μάλμστρομ στην Κομοτηνή, τον Οκτώβριο του 2012. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.