Το Βραβειο «Μαρκιδες Πουλιου 2019» της ΕΣΗΕΜ-Θ παρελαβε ο Βασιλης Καργας

Ανήμερα των Θεοφανίων στην καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.
                                                                                       
Το βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2019 έλαβε ο «Εβρίτης» δημοσιογράφος και συγγραφέας Βασίλης Κάργας κατά την διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΣΗΕΜ-Θ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, ανήμερα τα Θεοφάνια.
 
Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, με τη βράβευση του Βασίλη Κάργα να προηγείται της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, με τον γενικό γραμματέα του Ιδρύματος κ. Τάσο Ρέτζιο να δηλώνει πως μέσα από το πρόσωπο του Βασίλη Κάργα «επιβραβεύεται έτσι η επίμονη και συστηματική προσπάθεια να αναδειχθεί μέσω της δημοσιογραφίας η σπουδαιότητα της περιφέρειας».
 
«Στο πρόσωπό μου τιμούνται όλοι οι δημοσιογράφοι που ασκούν το έργο τους στις απαιτητικές και ιδιαίτερες συνθήκες της περιφέρειας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κάργας κατά την παραλαβή του βραβείου.
 
Συγχαρητήρια εκ νέου! N.B.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.