Το βραβειο «Εβριτη συγγραφεα» παρελαβε ο Θεοδωρος Ορδουμποζανης

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης Βιβλίου Αλεξανδρούπολης

«Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου Αλεξανδρούπολη για όλα! Και υποκλίνομαι μπροστά σου. Εδώ κάτω από τον Φάρο όπου μεγάλωσα…εδώ δίπλα στο κτίριο της Θέμιδος όπου εργάσθηκα… εδώ μπροστά στους συμπολίτες μου που με αγκάλιασα και με τιμούνε σήμερα. Σας ευχαριστώ»
 
Με αυτά τα λόγια ο Εβρίτης συγγραφέας Θεόδωρος Ορδουμποζάνης ευχαρίστησε το σύνολο των διαδικτυακών του φίλων, Εβριτών και μη, για την τιμητική βράβευσή του στο πλαίσιο της Εκθεσης Βιβλίου Αλεξανδρούπολης από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Νομού Έβρου (ΕΠΟΦΕ) για την προσφορά του στην βιβλιογραφία του τόπου μας. 
 
Η εκδήλωση βράβευσης του Εβρίτη συγγραφέα αποτελεί θεσμό της Ε.ΠΟ.ΦΕ, αφού διοργανώνεται για 8η χρονιά και πραγματοποιείται πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουν τιμηθεί οι κ.κ. Απόστολος Ευθυμιάδης, Γεώργιος Παναγιώτου, Θεόδωρος Κυρκούδης, Μιχάλης Πατέλης, Αθανάσιος Γουρίδης, Θεοφάνης Μαλκίδης και Αλέξανδρος Καζαντζής, ενώ φέτος ήταν η σειρά του κ. Ορδουμποζάνη.
 
Τη λιτή αλλά με ουσία λαμπρή τελετή βράβευσης, τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κκ. Άνθιμος, ο π.Υπουργός κ. Γεώργιος Ντόλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Γιάννης Βαταμίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παύλος Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.
 
Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο του δια χειρός του Προέδρου της Ε.ΠΟ.Φ.Ε Δ.Κελεμίδης τον οποίο και ευχαρίστησε θερμά όπως επίσης και κάθε ένα από τα Σωματεία μέλη της.  Ο ίδιος ευχαρίστησε επίσης τη φίλη και φιλόλογο Αλεξάνδρα Μποτονάκη, που όπως τόνισε «δέχθηκε να έρθει από την Αθήνα και να μιλήσει για πρόσωπο μου και την όποια συγγραφική μου δραστηριότητα καθώς και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της πόλης μας κ.κ. Άνθιμο Κουκουρίδη για την παρουσία του, την αγάπη του και τα εγκωμιαστικά του λόγια που είπε για το πρόσωπό μου στη τελετή αυτή».
 
«Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον κόσμο (φίλους, φίλες, συμπολίτες μου και επισκέπτες της έκθεσης βιβλίου) που με το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημά τους, με τίμησαν και επικρότησαν την εν λόγω κίνηση της ΕΠΟΦΕ» συνέχισε κρατώντας το μεγαλύτερο ευχαριστώ για «τους δεκάδες γνωστούς, συμπολίτες, φίλους, και συγγενείς- για τα συγχαρητήρια μηνύματα και τις ευχές τους».
 
Θερμά συγχαρητήρια! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.