Το Πρωτο Charity Shop για Αδεσποτα ειναι γεγονος!

Δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο «Αδεσποτούλια Ξάνθης»

Το πρώτο charity shop για αδέσποτα είναι γεγονός και βρίσκεται στην Ξάνθη. Δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο «Αδεσποτούλια Ξάνθης» και συγκεντρώνει ρούχα, παπούτσια, τσάντες, βιβλία, βινύλια, διακοσμητικά, παιχνίδια, κοσμήματα σε άριστη κατάσταση με σκοπό να πουληθούν και να συγκεντρωθούν χρήματα για τα Αδέσποτούλια της Ξάνθης. Ο σύλλογος συνεργάζεται με μεγάλη μεταφορική στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη που μπορούν να τα παραλάβουν στον χώρο τους και να τα στείλουν δωρεάν.

«Τα Αδεσποτούλια Ξάνθης» είναι ένας φιλοζωικός, εθελοντικός σύλλογος αναγνωρισμένος από το κράτος. Δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης από το 2013.  Η λειτουργία του σωματείου αφορά τα παρακάτω:

Συλλογή και μεταφορά εγκαταλελειμμένων, τραυματισμένων ή κακοποιημένων αδέσποτων ζώων. 

  • Ιατρική περίθαλψη, αποπαρασίτωση και στείρωση των ζώων. 
  • Εύρεση κατάλληλων οικογενειών που θα υιοθετήσουν τα συγκεκριμένα ζώα 
  • Ενημέρωση του κοινού μέσα από κοινωνικά μηνύματα που προβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας 

Ο Σύλλογος δεν λαμβάνει καμία κρατική ενίσχυση και βασίζεται αποκλειστικά στην βοήθεια των εθελοντών.  Το καταφύγιο του συλλόγου εξαρτάται μόνο από δωρεές και την αγάπη των εθελοντών και φιλοξενεί πάνω από 120 σκυλιά.  Θεωρείται ένα από τα καλύτερα καταφύγια της Ελλάδας και είναι αναγνωρισμένο πανευρωπαϊκά για την πρωτοπορία του και το αδιάλειπτο και συνεχές έργο του. 

Προκειμένου να συνεχίσει το έργο του, να καλύψει τα έξοδα του καταφυγίου καθώς και τα κτηνιατρικά έξοδα που αφορούν την στείρωση και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων, τα Αδεσποτούλια Ξάνθης ανοίγουν το πρώτο Charity Shop για αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα. Το κατάστημα συγκεντρώνει καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα προϊόντα σε άριστη κατάσταση από όλη την Ευρώπη.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected]

ή στείλτε μήνυμα στο fb: https://www.facebook.com/adespotouliaxanthis

και στο Instagram: https://instagram.com/yourgoodkarmashop?igshid=YmMyMTA2M2Y=

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.