Το Πριν, το Μετα και στην μεση το facebook

Άμεσο αποτέλεσμα φαίνεται πως είχαν τα διαδικτυακά παράπονα κατοίκων της Ροδόπης σχετικά με την εικόνα που επιδεικνύουν, όντας στα μέσα του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, οι παραλίες της Ροδόπης, μιας και μετά από την κοινοποίηση συμπολίτη μας σχετικά με την εγκατάλειψη της παραλίας του Ιμέρου, συνεργεία του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών έσπευσαν για την «αποκατάστασή» της
 
Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Πάφης το απόγευμα της Τετάρτης ανήρτησε στο facebook δύο εικόνες που κάθε άλλο περήφανους μας έκαναν από την παραλία του Ιμέρου, εικόνες που έδειχναν ένα εγκαταλελειμμένο τοπίο, με φύκια και σκουπίδια παντού και όπως επισήμανε ο ίδιος χωρίς ξύλινες ομπρέλες.
 

Ο ίδιος ωστόσο επανήλθε χθες και σε νέα ανάρτηση του αποτύπωσε την άμεση επέμβαση του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών ο οποίος σε απάντηση ίσως την πρώτης ανάρτησης έστειλε τα αρμόδια συνεργεία για τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό της παραλίας.
 
Όπως σημείωσε και ο ίδιος ο κ. Πάφης «Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών για την άμεση αντίδραση (αν δεν ήταν προγραμματισμένο) κι ελπίζουμε του χρόνου οι ενέργειες να ξεκινήσουνε νωρίτερα».
 
Προσυπογράφουμε !Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.