Το Power Pass και το χιουμορ

Τα social media πήραν «φωτιά» από σχετικές αναρτήσεις με εκκαθαριστικά ενίσχυσης λίγων ή μερικών δεκάδων ευρώ

Όχι ότι οι πολιτικοί διαχρονικά δεν μας έχουν συνηθίσει στα μεγάλα λόγια και συνεπώς στις απογοητεύσεις αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που έγινε χθες με την ανάρτηση των εκκαθαριστικών για το Power Pass ομολογουμένως ξεπέρασε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος.

Και αναφερόμαστε φυσικά στην τεράστια «ψαλίδα» μεταξύ των όσων είδαν οι πολίτες να αντιστοιχεί στην επιδότηση που τους αναλογεί και των όσων ανέμεναν καθ’ότι όλο το προηγούμενο διάστημα αυτό που ακούγαμε δια στόματος των κυβερνώντων ήταν το «έως 600 ευρώ», δίχως δείγμα για τα 40ευρά που τελικά φαίνεται που αναλογούν σε μια μεγάλη πλειοψηφία καταναλωτών.

Και φυσικά τα social media πήραν «φωτιά» από σχετικές αναρτήσεις  με εκκαθαριστικά ενίσχυσης λίγων ή μερικών δεκάδων ευρώ, αλλά κυρίως από τα σκωπτικά σχόλια που τα συνόδευαν που μας χάρισαν ουκ ολίγες στιγμές γέλιου.

Αποδεικνύοντας τουλάχιστον ότι αν κάτι μας έχει απομείνει, γιατί ελπίδα «γιοκ», είναι το άκρως απαραίτητο για την αντιμετώπιση όλης αυτής της πραγματικότητας, χιούμορ. Ανάμεσα πάντως στα post υπήρξαν και οι περιπτώσεις που έλαβαν μεγαλύτερα ποσά έως και 300 ευρώ, ωστόσο αποτελούν μειοψηφία, στις αναρτήσεις τουλάχιστον.

Πάντως σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου ξεκινά και η καταβολή της έκτακτης αυτής οικονομικής ενίσχυσης που συνολικά υπολογίζεται σε περίπου 260 εκατ. ευρώ.

Άνθρακας ο «θησαυρός». Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.