Το παλιο σας «νοικοκυριο» για τον εξοπλισμο της «ΣΤΕΓΗΣ»

Την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας για την ολοκλήρωση της στέγης φιλοξενίας των άστεγων συμπολιτών μας ζητούν η Λέσχη Lions Ορφέας Κομοτηνής και η Λέσχη Leo Θράξιππος

Άλλο ένα βήμα προς την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος «ΣΤΕΓΗ», που ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες η Λέσχη Lions Ορφέας Κομοτηνής και η Λέσχη Leo Θράξιππος, που αφορά στη δημιουργία ενός κέντρου φιλοξενίας για τους άστεγους συμπολίτες μας, έγινε τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την πρόεδρο της Λέσχης Lions Ορφέας Κομοτηνής κ. Ζωής Κοσμίδου.
 
Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στον «ΠτΘ» οι έχοντες την πρωτοβουλία του εγχειρήματος προχώρησαν στη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για την φιλοξενία των άστεγων συμπολιτών μας, ζητώντας πλέον τη συνδρομή της τοπικής κοινωνίας για τον περαιτέρω εξοπλισμό αυτής. Όπως τόνισε «θεωρούμε πολύ σημαντικό να κοινοποιηθεί η εξέλιξη αυτή, ώστε οι συμπολίτες μας, να συνδράμουν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας. Έχουμε τη στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας, ωστόσο ζητάμε τη βοήθεια των εθελοντών και όσων θέλουν να δώσουν μία χείρα βοηθείας, προσφέροντας κάτι που ενδεχομένως για τους ίδιους δεν είναι πλέον χρήσιμο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό της στέγης, η ανάγκη για την ύπαρξη της οποίας βάσει και των επίσημων στοιχείων που έχουμε από πλευράς του Δήμου είναι πολύ μεγάλη».
 
Βουρ λοιπόν στις αποθήκες… Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.