Το νεο τραγουδι της Χριστινα Λαμπρου φερει υπογραφη Κομοτηνης

Οι συμπολίτες μας Κώστας Μαυρίδης και Νίκος Ντεκούλης υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική του «Πάμε αν θες σινεμά»

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάμε αν θες σινεμά» παρουσίασε στο ευρύ κοινό την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, η ερμηνεύτρια Χριστίνα Λάμπρου.

Ένα τραγούδι με ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή μας μιας και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του αεικίνητου συμπολίτη μας Κώστα Μαυρίδη, ενώ την μουσική υπογράφει ο Νίκος Ντεκούλης.

Το τραγούδι αποτελεί μια αλληλουχία εικόνων που ζωντανεύουν την εποχή της αθωότητας. Νεανικοί έρωτες που ανθίζουν στο σκοτάδι της κινηματογραφικής αίθουσας, υπαινικτικά αγγίγματα και ένα μέλλον που υπόσχεται τα πάντα. Η ιστορία της απεριόριστης δυνατότητας αποτυπώνεται γοητευτικά στους όμορφους στίχους του Κώστα Μαυρίδη και επενδύεται ιδανικά με την εξαιρετική μουσική του συνθέτη Νίκου Ντεκούλη.

Η Χριστίνα Λάμπρου ακολουθώντας την παράδοση των μεγάλων ερμηνευτριών του είδους τραγουδά με ευαισθησία και συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία της νοσταλγικής ατμόσφαιρας που αποπνέει η ακρόαση. Ο σκηνοθέτης Πάνος Ηλιόπουλος έχει οπτικοποιήσει το τραγούδι με τρόπο εξόχως κινηματογραφικό και έχει βάλει την ποιοτική του σφραγίδα στο άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Το τραγούδι «Πάμε αν θες σινεμά» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.