Το νεο «ατακτο» μελος της οικογενειας του «ΠτΘ»

Ένα νέο μέλος απέκτησε πρόσφατα η οικογένεια του «ΠτΘ»… Ο λόγος για τον Κωστή Ζαφειράκη, τον οποίο είχαμε την μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε δια ζώσης, πριν από λίγους μήνες, όταν βρέθηκε στην Κομοτηνή για τα γυρίσματα της εκπομπής «Ελλάδα από το Α ως το Ω», που εγκαινίασε τον Ιανουάριο το νέο κανάλι του συνδρομητικού OTE TV, OTE HISTORY.
 
Στο σύντομο βιογραφικό του ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως εξής:
 
«Σαββατογεννημένος, χορτοφάγος και ταξιδιώτης, μπορεί και φυγάς. Έχω κάνει αναρρίχηση στα Μετέωρα, canyoning στα φαράγγια της Ευρυτανίας, ράφτινγκ στον Αώο. Έχω δει τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογίου από ψηλά, παρέα με δυο αετούς, πετώντας με ανεμόπτερο. Οι ταξιδιωτικές μου εκπομπές (Exodus, Οξυγόνο, Ilovegr) σε ΕΤ3 και ΣΚΑΙ, ένα απίθανο γλέντι. Πολύ ραδιόφωνο, από τον «88.5» του Μύλου και τα ανατρεπτικά δελτία ειδήσεων στον «Παλμό 9.65», ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός. Ακούω και παίζω (ως ντι τζέι) μουσικές ελληνικές… από Βασίλη Τσιτσάνη και Παύλο Παυλίδη μέχρι Ανδριάνα Μπάμπαλη και Μαίρη Λίντα. Μετράω άπειρες κουβέντες με πρόσωπα που έχουν τη δική τους λαμπερή, ανατρεπτική ώρες και φορές, φιλοσοφία ζωής. Φτιάχνω θέματα για sites και περιοδικά, σκαρώνω ιστορίες και ό, τι άλλο μου ’ρχεται. Μέσα στο 14, έγραψα και το πρώτο μου σενάριο για σήριαλ: «Ένα Μήλο Την Ημέρα». Ανήκω, δόξα και τιμή, στους περιπατητές της ομάδας Thessaloniki Walking Tours. Αν δεν περπατήσεις, πόλη δε γνωρίζεις, που λένε. Κι ετοιμάζομαι για νέες περιπέτειες…. άτακτο DNA, τι να πεις;».
 
Άρα λοιπόν όπως καταλαβαίνετε πέραν του καταπληκτικού χιούμορ που τον διακατέχει με όποια ιδιότητα και αν προσπαθούσαμε να σας τον συστήσουμε δεν θα ήταν αρκετή, πέραν αυτής του νέου μας συνεργάτη.
 
Ο Κωστής, κατανοώντας την ζήλεια που μας διακατέχει όταν βλέπουμε φωτογραφίες από παραλίες και μέρη «εξωτικά», ειδικά της χώρας μας που είναι και αξιοζήλευτα, και εμείς είμαστε καθισμένοι έμπροσθεν της οθόνης του υπολογιστή, ήρθε για να μας ταξιδέψει… μέσα από τις λέξεις και τα φωτογραφικά του στιγμιότυπα, σε όλα εκείνα τα μέρη που θα θέλαμε να βρισκόμαστε…
 
Η Σαμοθράκη, πρώτος και αγαπημένος για εμάς του Θρακιώτες προορισμός… πρώτος σταθμός των νοερών ταξιδιών που θα μας προσφέρει… που ενδεχομένως, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, να μην μείνουν στο φάσμα της φαντασίας μας! Άλλωστε ο Κωστής και η πένα του είναι… ποικίλης ύλης!
 
Πρώτος προορισμός λοιπόν το νησί των γενναίων, όπως το χαρακτηρίζει, με αφορμή την ταινία «Οι γενναίοι της Σαμοθράκης». Προορισμός στον οποίο καταφθάνουμε υπό την καθοδήγηση των ειδικών στο θέμα του τουρισμού “Rodopi Tours”…
 
Και αν σταθούμε «γενναίοι» και επιδιώξουμε και εμείς μία καλοκαιρινή ανάπαυλα, τα ταξίδια του Κωστή να αποτελέσουν τον οδηγό μας…!
 
Καλώς όρισες λοιπόν! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.