Το μηνυμα του Μητροπολιτη Μαρωνειας και Κομοτηνης για την κατατμηση του Τμηματος Κοινωνικης Διοικησης και Πολιτικης Επιστημης

«Είμαστε υπέρ κάθε απόφασης που σηματοδοτεί την περαιτέρω πρόοδο του ΔΠΘ»

Σύμμαχος στην απόφαση κατάτμησης του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ στέκεται με δηλώσεις του στον «ΠτΘ» και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 
Ο Μητροπολίτης, σχολιάζοντας την απόφαση της Συγκλήτου του ΔΠΘ για την δημιουργία τριών νέων τμημάτων που έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα της φοιτητιώσας νεολαίας αλλά και του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος, έκανε λόγο για μία απόφαση που σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη των Τμημάτων του Πανεπιστημίου της περιοχής στην Κομοτηνή. «Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Συγκλήτου η οποία μας χαροποίησε ιδιαίτερα και δηλώνουμε υποστηρικτές αυτής, καθώς και κάθε απόφασης που αφορά και έχει ως στόχο την πρόοδο του Πανεπιστημίου  μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Πέραν της Συγκλήτου του ΔΠΘ που υιοθέτησε την πρόταση της γενικής συνέλευσης του Τμήματος, υπέρ της κατάτμησης έχουν τοποθετηθεί και οι δύο βουλευτές Ροδόπης κ.κ. Ιλχάν Αχμέτ και Μουσταφά Μουσταφά.
 
Εντός της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των Πρυτανικών αρχών του ΔΠΘ και του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, όπου θα κριθεί και η πορεία της απόφασης, καθώς και οι σχετικές με τα νέα τμήματα του ΔΠΘ προτάσεις.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.