Το Μεγαρο Κομοτηνης ξανα στο προσκηνιο

Πολύ καλή στη στελέχωσή της η Επιτροπή Διαχείρισης του «Μεγάρου» ή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα. Με εντυπωσιακά στοιχεία, την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη και από πλευράς του Δημοκριτείου τον ίδιο τον πρύτανη, Αθανάσιο Καραμπίνη.
 
Το ίδιο εντυπωσιακή και η υπόλοιπη σύνθεση με πολύ πολύ σημαντική και τη συμμετοχή των τριών άξιων συμπολιτών από τη μειονότητα, του γιατρού Μπουλέντ Κιαμήλογλου, του δικηγόρου και μουσικού των Βalkanatolia Χαλήλ Μουσταφά και της ζωγράφου Φισούν Σούκα.
 
Σαφώς ξάφνιασε και η συμμετοχή μιας ειδικού στα μουσικά, της ταλαντούχου και ιδιαίτερα εργατικής Άννας Παπαγιαννάκη, που σημαίνει διάθεση για αξιοποίηση της νέας γενιάς Κομοτηναίων που περιλαμβάνει λαμπρούς μουσικούς, μεταξύ των οποίων η Ευαγγελία Κοψαλίδου, ο Γιώργος Παπουτσής, η Γαρυφαλλιά Κατσιμίγα και κάποιοι άλλοι ακόμη ιδιαίτερα σημαντικοί.
 
Το ίδιο εξαιρετικές και εξαιρετικοί, οι κυρίες Γιάννα Χατζηαντωνίου, Ισμήνη Στεργιαννίδου και Ζάνα Καταροπούλου, και οι κύριοι Θοδωρής Σαββάκης, Ανέστης Βακιάνης, εκ του Συλλόγου Φίλων του Μεγάρου, Χρήστος Τζερνικούδης, εκ του τομέα της παράδοσης κι επίσης ο ιστορικός τέχνης και τεχνοκριτικός αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Γιάννης Κολοκοτρώνης.
 
Μεταξύ των υποχρεώσεών τους θεωρείται και η διεκπεραίωση του ανοικτού ζητήματος του Οργανισμού του Μεγάρου.
 
Καλοστέριωτοι και καλή θητεία και τα καλύτερα των αποτελεσμάτων ως προς το ζήτημα της αυτοτέλειας του Μεγάρου σύντομα… Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.