To κυλικειο του ΔΑΚ επαναλειτουργει για φιλανθρωπικο σκοπο

Ενισχύοντας τη νοσηλεία νεαρής συμπολίτισσάς μας

Ο τελικός που θα διεξαχθεί ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του Νομού μας, της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και της Δόξας Προσκυνητών στις 25 Μαρτίου στο ΔΑΚ πρόκειται να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την νοσηλεία νεαρής συμπολίτισσάς μας.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης ένωσε τις δυνάμεις με τον Δήμο Κομοτηνής παραχωρώντας το κυλικείο του ΔΑΚ στο café MIKEL, γνωστό για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα έσοδα, λοιπόν, από την λειτουργία του κυλικείου πρόκειται, να λειτουργήσουν ενισχυτικά, ενδυναμώνοντας τον σκοπό.

Εξ ου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης καλεί τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, τις φίλες και τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας να γεμίσουν ασφυκτικά τις κερκίδες του ΔΑΚ στις 25 Μαρτίου, παρακολουθώντας έναν ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του νομού μας.
Εμείς με την σειρά μας συγχαίρουμε τους συντελεστές για την ιδέα και ευελπιστούμε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση από μέρους των πολιτών! Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.