Το ΚΔΑΠ «Κιμωλια» στον «ΠτΘ»

40 περίπου μαθητές και μαθήτριες, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, αφιέρωσαν ένα κομμάτι της ημέρας τους στην ενημέρωση.

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή για την «οικογένεια» του «ΠτΘ» και της εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Επικοινωνία» καθώς μετά από αρκετό καιρό, λόγω πανδημίας, φιλοξενήσαμε μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά του ΚΔΑΠ «Κιμωλία».

40 περίπου μαθητές και μαθήτριες, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, κατέφθασαν στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ», αφιερώνοντας ένα κομμάτι της ημέρας τους στην ενημέρωση.

Μικροί και μεγαλύτεροι ξεναγήθηκαν τόσο στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» γνώρισαν από κοντά τη διαδικασία έκδοσης μιας εφημερίδας αλλά και την λειτουργία ενός ραδιοφώνου, συνομίλησαν με τους συνεργάτες μας και εξέφρασαν τόσο απόψεις όσο και απορίες για τον τρόπο λειτουργίας ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια των διαλόγων μας μάλιστα φρόντισαν να μας δείξουν τα θέματα που τους απασχολούν σε επίπεδο ενημέρωσης, εμφανιζόμενοι πλήρως ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο σε πολιτικό  επίπεδο, με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, όσο και με την είδηση της πτώσης του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα.

Η ξενάγηση συνεχίστηκε στο τυπογραφείο της εταιρείας «Επικοινωνία» όπου έμαθαν από κοντά την διαδικασία παραγωγής εντύπων, ενώ δήλωσαν και γνώστες βασικών πληροφοριών της θεωρίας του χρώματος.

Οι μικροί μας επισκέπτες μας αποχαιρέτησαν με χαμόγελα και «θερμές» αγκαλιές, αλλά και δώρα, παραμύθια και κάρτ ποστάλ από τις εκδόσεις του «ΠτΘ», χαρίζοντάς μας ένα μοναδικής αξίας χάρτινο ραδιόφωνο με τις καλύτερες ευχές τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.