Το ARCADIA εγινε KOMO Hotel

Θα αξιοποιηθεί σαν χώρος ιδιωτικών φοιτητικών κατοικιών

Όποιος κινείται στο δρόμο για την πανεπιστημιούπολη θα παρατηρήσει πως οι παλιές πινακίδες που κατεύθυναν προς το ξενοδοχείο ARCADIA, έχουν αντικατασταθεί από νέες, που γράφουν KOMO Hotel, by Hamlet Student Flats.

Πρόκειται για την νέα χρήση του ξενοδοχείου, το οποίο είχε μείνει κλειστό εδώ και χρόνια, που τώρα θα λειτουργεί σαν χώρος ιδιωτικών φοιτητικών κατοικιών.

Η Hamlet Student Flats δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης «ιδιωτικών φοιτητικών κατοικιών» παρέχοντας λύσεις one-stop shop στους φοιτητές/ενοίκους.

Εν ολίγοις παρέχονται στους φοιτητές επιπλωμένες κατοικίες (στούντιο ή δυάρια) που περιλαμβάνουν στο ενοίκιο επίπλωση, ηλεκτρικές συσκευές, κοινόχρηστα, σύνδεση high speed Internet, ύδρευση και παροχή ζεστού νερού 24/7, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Οπότε φαίνεται πως σύντομα θα δούμε το ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε προνομιακή θέση σε σχέση με τα πανεπιστήμια, να λειτουργεί με φοιτητές. Απομένει να φανεί αν το εγχείρημα θα πετύχει, και πώς αυτό θα επηρεάσει και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και άλλα ακίνητα στην περιοχή μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.