Το 12 ο Δημοτικο στις εγκαταστασεις του «ΠτΘ»

Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του ραδιοφώνου, της εφημερίδας και του τυπογραφείου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της πέμπτης και έκτης τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου της Κομοτηνής «άνοιξαν» το πρωί της Δευτέρας το καθημερινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» «Με το Ν και με το Β».

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψής τους στις εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» βρέθηκαν στα στούντιο, ενημερώθηκαν για την λειτουργία ενός ραδιοφώνου και μπήκαν στην θέση ενός ραδιοφωνικού παραγωγού καλημερίζοντας τους ακροατές τους.

Ακολούθως ενημερώθηκαν από την δημοσιογραφική ομάδα του «ΠτΘ» για τον τρόπο έκδοσης μιας εφημερίδας αλλά και για την λειτουργία μιας δημοσιογραφικής ιστοσελίδας, για να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις της 2K Project όπου παρακολούθησαν από κοντά όλες τις διαδικασίες δημιουργίας και εκτύπωσης ενός εντύπου.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν οι καθηγητές τους κ.κ.Δέσποινα Κουρτίδου, Μιχάλης Πάσχος, Τάκης Λουρμπάκης και Χαϊρετίν Τσάρα, καθώς και οι κ.κ.Χριστίνα Λάσκου, Βίκυ Μανάβη, Στέλλα Παναζή και Σοφία Τζοβανάκη, φοιτήτριες του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ που κάνουν την πρακτική τους άσκηση.

Εις το επανιδείν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.