Τις χωρισαν οι παραταξεις τις ενωσε το προγραμμα των Ελευθεριων

Απαρατήρητα

Μπορεί στο παρελθόν, να έχουν διαφωνήσει ανοιχτά για ζητήματα που άπτονται του δημοτικού συμβουλίου, μιας και εκπροσωπούν διαφορετικές παρατάξεις, ωστόσο φαίνεται πως το φετινό πρόγραμμα των Ελευθερίων τις ένωσε. Ο λόγος για την επικεφαλής της παράταξης «Εμείς… η Πόλη» Φελίνα Καζάκου και την πρόεδρο τη ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία έλαβε τα συγχαρητήρια της πρώτης για τον σχεδιασμό και το γενικότερο αισθητικό αποτέλεσμα του φετινού έντυπου προγράμματος των Ελευθερίων, που μοιράστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Η κ. Καζάκου στην έναρξη της συνεδρίασης ζήτησε τον λόγο για να δώσει τα συγχαρητήρια της στην κ. Λιβεριάδου, σημειώνοντας πως πρόκειται για το πιο καλαίσθητο και μοντέρνο πρόγραμμα των τελευταίων ετών, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την εξαιρετική επιλογή του έργου της Κομοτηναίας ζωγράφου Ελένης Πεχλιβάνη που κοσμεί το πρόγραμμα.

Να πούμε βέβαια πως τα συγχαρητήρια αυτά δεν ήταν τα μόνα που ακούστηκαν κατά την προχθεσινή συνεδρίαση, καθώς αποδέκτης ευχών έγινε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος από το σύνολο του σώματος και των παρευρισκομένων για την γέννηση της δεύτερης εγγονής του.
Να σας ζήσει! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.