Την Τεταρτη η πρωτη μετεκλογικη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου Κομοτηνης

Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξή του

Με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, στην πλειοψηφία τους μάλιστα όπως επεξηγείται και στην σχετική πρόσκληση κατεπείγοντος χαρακτήρα,  συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής.

Στην πρώτη του μάλιστα συνεδρίαση μετά και τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεδομένο που εν μέρει δικαιολογεί και το πλήθος των θεμάτων, κατεπείγοντως και μη χαρακτήρα.

Πέραν του γεγονότος ότι το «κατεπείγον» επιβάλλει σαφώς και την συζήτηση του θέματος και άρα μιλάμε για μια μακρά συνεδρίαση, θα είναι σίγουρα και ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι τα μέλη του θα συναντηθούν και θα συσκεφτούν για πρώτη φορά μετά τις εκλογές και τα αποτελέσματά τους. Θα είναι λοιπόν ενδιαφέρον να καταγραφούν παρουσίες, απουσίες αλλά και «στάσεις» δεδομένου ότι το προεκλογικό σκηνικό έκρυβε ουκ ολίγες φορές, εντάσεις ανάμεσα στα μέλη των διαφόρων παρατάξεων, δικαιολογημένες και μη.

Η εν λόγω συνεδρίαση δεν θα είναι η τελευταία του σώματος υπό την υφιστάμενη σύνθεσή του, γιατί παρά των πολλών περιορισμών που η νομοθεσία και η κυρίως η κεντρική πολιτεία επιβάλλει, αναμένονται και θεωρούνται δεδομένες οι συνεδριάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα , εγκρίσεις προϋπολογισμού, κ.ο.κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.