Την Κομοτηνη εκπροσωπησαν οι Φιλοτεχνες στο Δημο Μεσα Γειτονιας

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κομοτηνής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη βρέθηκε στην Κύπρο

Μια μουσικοχορευτική παράσταση στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Περιπλανήσεων – Φθινόπωρο 2023» του Δήμου Μέσα Γειτονιάς παρακολούθησαν οι περίοικοι της περιοχής. Ήταν ένα αφιέρωμα στη «Μικρά Ασία», με τη συμμετοχή της χορωδίας, του θεατρικού εργαστήριου και του χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Ακολούθως, ο δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής επισκέφθηκαν τον Δήμο Μέσα Γειτονιάς, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κύπρο και της συμμετοχής του Δήμου Κομοτηνής στις φθινοπωρινές εκδηλώσεις. Να υπενθυμίσουμε πως ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς και ο Δήμος Κομοτηνής είναι αδελφοποιημένοι από το 2019.

Το χορευτικό συγκρότημα Φιλοτέχνες από την Κομοτηνή συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά κυπριακά ποτά και εδέσματα. Οι χορευτές των δυο χωρών παρουσίασαν κομμάτια της παράδοσής τους και παρέσυραν το κόσμο στους ρυθμούς τους.

Το πρόγραμμα του δήμου συνεχίζεται με μια μουσική αναδρομή στις «Ρίζες» της ελληνικής μουσικής παράδοσης με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Μέσα Γειτονιάς. Τις αποδόσεις των κομματιών ανέλαβαν ο Δημήτρης Φανής και η Ασπασία Στρατηγού.

Πηγή: Εφημερίδα Λεμεσός

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.