Την «καλημερα» τους με τους ακροατες του Ραδιο Παρατηρητης μοιραστηκαν οι μαθητες του 3ου Μειονοτικου Σχολειου Κομοτηνης

Οι μαθητές του 3ου Μειονοτικού Σχολείου της Κομοτηνής επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του «ΠτΘ». Αυτή τη φορά την «καλημέρα» των παιδιών άκουσαν και οι ακροατές του Ράδιο Παρατηρητής, τις εγκαταστάσεις του οποίου επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους. Συγκεκριμένα οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να καλημερίσουν το κοινό της Κομοτηνής δια μέσου της εκπομπής «Με το Ν και με το Β» που ήταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα.
 
Αμέσως μετά, και αφού δοκίμασαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στο ραδιόφωνο, έμαθαν τα πάντα για το στήσιμο μιας εφημερίδας και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.» όπου ενημερώθηκαν για τη διαδικασία της εκτύπωσης ενός εντύπου αλλά και τα στάδια τα οποία έπονται αυτής.
 
Μαζί τους οι δασκάλες τους κ.κ. Παναγιώτα Μεμεκίδου και Ελένη Γκοδοσίδου οι οποίες έκαναν πραγματικότητα την επίσκεψη αυτή.
 
Εις το επανιδείν…Ν.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.