Την ασκηση ως μεσο θεραπειας προβαλλει ο Συλλογος Καρκινοπαθων Ροδοπης

Απαρατήρητα

Μαθήματα γιόγκα διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» έχοντας ως γνώμονα το γεγονός ότι η άσκηση είναι η καλύτερη θεραπεία.
 
Ο σύλλογος λειτουργεί σε 2 τμήματα εδώ και 6 χρόνια και αποτελεί χώρο ανταλλαγής εμπειριών και συναισθημάτων με στόχο την αλληλοβοήθεια.
 
Η άσκηση αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα ίασης ασθενειών τόσο ψυχικών όσο και σωματικών. Μέσω αυτής τα μέλη του συλλόγου μπορούν να ξεπεράσουν το άγχος που αναπόφευκτα είναι παρόν στην καθημερινότητά τους, να συνδεθούν με άλλους ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα με τους ίδιους και να βελτιωθούν σε προσωπικό επίπεδο. Το σημαντικότερο όμως όπως αναφέρουν τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου είναι η αλλαγή της νοοτροπίας ώστε να μάθει κανείς να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και εν τέλει να τις ξεπερνά.
 
Ο σύλλογος από την πλευρά του θέλησε να ευχαριστήσει θερμά το γυμναστήριο Planet Gym για την έκτη συνεχόμενη φιλοξενία που τους προσέφερε για την διεκπεραίωση μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης που στόχο έχει την ψυχολογική ενίσχυση των πασχόντων.
 
Εμείς από πλευράς μας, να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι στηρίζουμε και επικροτούμε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία τους συμβολή στην τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία. Μ.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.