Τιμωμενη περιφερεια στη DETROP η ΑΜΘ

Θα συμμετέχουν 30 επιχειρήσεις από την περιφέρεια μας

Την δουλειά που έγινε για την συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στις εκθέσεις, ιδιαίτερα του αγροτοδιατροφικού τομέα, κατά το 2022, βοηθώντας την εξωστρέφεια τους, εξήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Δελησταμάτης, κατά τη διάρκεια του απολογισμού του το βράδυ της Τρίτης.

Θεωρεί δε πως τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται, και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η έκθεση DETROP που θα λάβει χώρα σε μερικές ημέρες στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφτούν κορυφαίοι εισαγωγείς και επαγγελματίες από διάφορες χώρες, ενώ πλήθος παράλληλων γεγονότων, ημερίδων και διαγωνισμών, θα αναδείξουν τη δυναμική των ελληνικών και όχι μόνο προϊόντων, φιλοξενώντας σημαντικούς παράγοντες και εκπροσώπους μεγάλων brand names του διατροφικού τομέα.

Στην έκθεση από πλευράς περιφέρειας θα συμμετέχουν 30 επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ, ενώ σύμφωνα με τον κ. Δελησταμάτη, η ΑΜΘ θα είναι τιμώμενη Περιφέρεια στην έκθεση.

Ας ελπίσουμε πως όντως αυτές οι συμμετοχές στις εκθέσεις θα μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα, αρκεί να υπάρχει σταθερότητα, και να φέρουν θετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και το περίπτερο της ΑΜΘ, και πως οι 30 επιχειρήσεις κατανέμονται στο χώρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.