Τι θα κανει ο Πετριδης;

Φήμες θέλουν τον πρώην δήμαρχο Κομοτηνής να κατέρχεται υποψήφιος για Περιφερειάρχης

Μπορεί να μπαίνουμε σιγά σιγά στην εποχή του θέρους, όταν και τα μπάνια του λαού επιβάλλουν μια παύση και στην πολιτική επικαιρότητα, όμως οι υπόγειες διεργασίες, ενόψει τόσο Εθνικών όσο και Αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν σταματούν για τις διακοπές.

Μάλιστα η περίοδος αυτή αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αρχίσουν να κυκλοφορούν φήμες, άλλες βάσιμες, άλλες όχι, κάποιες με συγκεκριμένες πληροφορίες, κάποιες μόνο με υποθέσεις.

Μια φήμη που αφορά την Περιφέρεια όμως είδαμε σε εφημερίδα της Καβάλας, σχετικά με την κάθοδο του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη, και μάλιστα με τη στήριξη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για την κάθοδο στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης του κ. Πετρίδη υπάρχουν… από τη μέρα που ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικούσε τρίτη θητεία στο Δήμο Κομοτηνής, με τον ίδιο να είναι κάθετος από την πρώτη στιγμή πως δεν θα ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2019.

Όσο για τις επόμενες εκλογές, παρά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, με πολλούς να κάνουν την ερώτηση «Τι θα κάνει ο Πετρίδης;» ο ίδιος κρατά τα χαρτιά του κλειστά, κάτι που , όπως είναι φυσικό, κάνουν τις φήμες να φουντώνουν ακόμα περισσότερο.

Δεν γνωρίσουμε τι θα κάνει τελικά, και ίσως δεν γνωρίζει και ο ίδιος. Όμως το σενάριο της στήριξης από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που είναι επίσης παλιό, και πατάει επάνω στη συνεργασία που έγινε στην Κρήτη, για την εκλογή του Περιφερειάρχη, δεν είμαστε σίγουροι αν θα είναι βιώσιμο στην δική μας περιφέρεια, που έχει πολύ διαφορετική πληθυσμιακή αλλά και εκλογική σύνθεση από την Κρήτη.

Οψόμεθα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.