Τι θα απαντησει ο Υπουργος Δικαιοσυνης για την υποστελεχωση των Δικαστηριων στην Κομοτηνη;

Απαρατήρητα

Ιδιαίτερα ζωηροί είναι τους τελευταίους μήνες οι βουλευτές της αντιπολίτευσης της Ροδόπης, που βομβαρδίζουν τους αρμόδιους υπουργούς με ερωτήσεις και επερωτήσεις για ζητήματα της περιοχής.
 
Μάλιστα είναι τέτοια ταχύτητά τους, που πολλές φορές κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο, όπως έγινε πρόσφατα για το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.
 
Έτσι λοιπόν και ο Δημήτρης Χαρίτου, και ο Ιλχάν Αχμέτ ζητούν, με ερωτήσεις προς τον Υπουργό, να ενισχυθούν οι υπηρεσίες, οι οποίες πιέζονται από την υποστελέχωση, ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί μεταξύ άλλων, και η εύρυθμη λειτουργία τους, μιας και έχουν μεγάλο όγκο υποθέσεων να διαχειριστούν.
 
Είναι θετικό πάντως πως ως βουλευτές της αντιπολίτευσης, έστω και διαφορετικών κομμάτων, επιδεικνύουν αυτό το ζήλο για την περιοχή. Ας ελπίσουμε πως και οι αρμόδιοι υπουργοί, όταν δουν αυτή την ομοψυχία, θα κατανοήσουν το πρόβλημα και θα προχωρήσουν στη λύση του.
 
Και πριν προλάβουμε να γράψουμε αυτές τις γραμμές, στον υπουργό Δικαιοσύνης βρέθηκε και ο τρίτος Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος έθεσε, μαζί με το Δήμαρχο Κομοτηνής και την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, το πρόβλημα που υπάρχει.
 
Τώρα που το άκουσε από τρείς πλευρές, ας ελπίσουμε πως θα δώσει βάση στο πρόβλημα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.