Τη σχολη θα παρει ο καλυτερος! (βουλευτης)

«Σημαντικά στοιχεία», που θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των σχετικών προτάσεων χαρακτηρίζει στην επιστολή-απάντηση του για το θέμα της ίδρυσης σχολής λιμενικού στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής την ύπαρξη ήδη παραχωρηθείσας έκτασης 148.000 τ.μ. στην περιοχή Νέας Χιλής Αλεξανδρούπολης, την αναγκαιότητα στήριξης των ακριτικών περιοχών και την έμπρακτη δέσμευση υλοποίησης του έργου από το σύνολο των φορέων αυτοδιοίκησης και τη τοπική κοινωνία.
 
Βέβαια ποιες είναι οι σχετικές προτάσεις δεν γνωρίζουμε, αλλά για αυτούς που δεν μιλούν ΠΑΣΟΚ, σημαίνει πως όποιος βουλευτής είναι πιο καπάτσος, θα πάρει και τη σχολή στην εκλογική του περιφέρεια.
 
Βέβαια στον Έβρο ίσως δεν θα πρέπει να ανησυχούν τόσο γιατί οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, (μία τουλάχιστον) έχουν αποδείξει πως σε κάτι τέτοια δεν χαρίζουν κάστανα, και τον έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν παροχές.
 
Βέβαια ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά το 2019, οπότε έχουμε ακόμα χρόνο για προτάσεις αντιπροτάσεις, άσε που ανεξαρτήτως κόμματος και κυβέρνησης ο υπουργός θα έχει αλλάξει πεντ’ έξι φορές ακόμη.
 
Οπότε υπομονή. Τόσα χρόνια στην υπομονή, έχουμε πλέον στη Θράκη γίνει ειδικοί… K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.