Τι γινεται με την υποψηφιοτητα Λουρικα στη ΝΔ;

Το όνομά του προέδρου του ΤΕΕ Θράκης «παίζει» δυνατά στη σχετική φημολογία

Με τα κόμματα της αντιπολίτευσης σιγά σιγά να ανακοινώνουν τα ψηφοδέλτια τους και στην περιοχή μας, η προσοχή στρέφεται σιγά σιγά και στο κυβερνών κόμμα, που μέχρι τώρα τηρεί σιγήν ιχθύος, αφήνοντας τις φήμες και την ονοματολογία να οργιάζουν.

Ένα από τα ονόματα που αναφέρθηκαν για την περιοχή μας, είναι αυτό του προέδρου του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρη Λουρίκα, και μάλιστα σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, ως μιας πρότασης που συγκεντρώνει ενδιαφέρον τόσο τοπικά στη Ροδόπη, όσο και κεντρικά.

Η προσέγγιση έχει γίνει, και έχουν γίνει και συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, όμως όπως θα σας πει και ο ίδιος αν τον ρωτήσετε, η τελική απόφαση θα ληφθεί κεντρικά.

Φυσικά στην τελική απόφαση υπεισέρχονται και πολλές άλλες μεταβλητές. Με τον νυν βουλευτή κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη να θεωρείται δεδομένος, και ο δεύτερός του συνυποψήφιος του να είναι , τουλάχιστον σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μουσταφά Κατρατζή, απομένει μόνο μια θέση για άνδρα στο ψηφοδέλτιο. Μία θέση φαίνεται να έχει καλυφθεί, αν και δεν ξέρουμε αν έχει ακόμα κλειδώσει, από δραστήρια συμπολίτισσά μας, και απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν καραμπόλες.

Ίσως όμως η επιφυλακτικότητα του κ. Λουρίκα να οφείλεται και στο γεγονός ότι πριν από πολλά χρόνια, όταν είχε εκτεθεί ως επικεφαλής συνδυασμού για το Δήμο Κομοτηνής, η υποψηφιότητα είχε ακυρωθεί από το πρωτοδικείο, με αρκετές «σκιές» για τους λόγους.

Για αυτό ίσως και φυσάει το γιαούρτι, γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.