«Θραυση Κρυσταλλων»: Το νεο μυθιστορημα του Γιωργου Γκοζη

Απαρατήρητα

Τα καλά νέα από την εγχώρια λογοτεχνική σκηνή συνεχίζονται, καθώς από τα social media «αλιεύσαμε» την είδηση της οσονούπω κυκλοφορίας του νέου μυθιστορήματος με τίτλο «Θραύση Κρυστάλλων» του συγγραφέα του «Γκουανό», μεταξύ άλλων φυσικά, Γιώργου Γκόζη.
 
Όπως ανακοίνωσε λοιπόν ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό ο ερχομός του Μαΐου θα φέρει μαζί του και την κυκλοφορία του νέου του μυθιστορήματος από τις Εκδόσεις «Ποταμός», ενώ η κυκλοφορία του θα συνδυαστεί και με σχετική εκδήλωση κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
 
Σύμφωνα δε με το σχετικό link που «επισύναψε» ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας το νέο του μυθιστόρημα αφορά σε  «μια ερωτική επιστολή αναδρομικής ισχύος από τα χρόνια της ωριμότητας στα χρόνια της αθωότητας που φτάνει επιτέλους στoν προορισμό της με καθυστέρηση είκοσι πέντε ετών. Αποστολέας ένα αγόρι που με υπόβαθρο τη σχέση με τον πατέρα και μια θυελλώδη πολιτική δίωξη στην Ελλάδα των τελών της δεκαετίας του ΄80, ενηλικιώνεται βίαια και ανδρώνεται απότομα. Παραλήπτης ο πρώτος του έρωτας, αλλά και η πρώτη του ερωτική απογοήτευση».
 
Εν αναμονή του «Θραύση Κρυστάλλων» λοιπόν… Καλοτάξιδο! Ν.Β

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.